Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Unbound VR Blogs

Het laatste nieuws en leukste weetjes over virtual reality, hardware en accessoires.

Lees in onze VR Blogs alles over Virtual Reality. Weet jij bijvoorbeeld hoe ze Virtual Reality in de sportwereld gebruiken? Of ben je op zoek naar een leuke (gratis) VR game om te spelen? Check dan snel onze blogs en ontdek alles over de wondere wereld van VR!

 • Diederik 22 augustus 2019

  Pimax Op Bezoek Bij Unbound VR

  Pimax is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in hardware- en softwareproducten van virtual reality. Pimax is op het moment één van de grootste VR-hardware producenten van de Chinese markt. In 2016 werd het eerste product, de Pimax 4K virtual reality-bril, uitgebracht, en werd het de eerste commercieel beschikbare 4K-bril...

 • Diederik 13 augustus 2019

  Voorbeelden van Virtual Reality in de Sport

  Het 'ouderwets' kijken van fysieke sport neemt af door het veranderende gedrag in jongere generaties. Vandaag de dag zijn er minder mensen die kijken naar een sportwedstrijd op televisie. In plaats daarvan gaan mensen naar websites als Facebook en Twitter om enkel de highlights te bekijken. Ook de groeiende populariteit van eSports zorgt voor een afname in interesse van fysieke sporten.

 • Diederik 9 augustus 2019

  De Beste VR Accessoires voor HTC Vive in 2019

  Of je nou op zoek bent naar de beste virtual reality ervaring, of je jouw VR spullen gewoon goed wilt opbergen: met de talloze accessoires die er voor de HTC Vive te krijgen zijn zit er voor jou zeker iets tussen dat van toepassing kan zijn. Wij hebben enkele van onze favorieten producten voor je samengevat in deze handige blog.

 • Diederik 4 augustus 2019

  Gratis VR Apps en Games voor op je Smartphone

  Virtual Reality wordt steeds toegankelijker. Je hebt echt geen extreme game computer of high-end VR bril nodig om virtuele reality te kunnen beleven. Een simpele VR bril en smartphone is vaak al voldoende om een leuke VR ervaring op te doen. In de App Store en Google Play Store zijn al een hoop games te vinden. In deze blog geven wij je graag een aantal tips om te starten in de mobiele VR wereld.

 • Diederik 1 augustus 2019

  Manieren van VR Tracking

  Er zijn verschillende factoren die bepalen of een VR bril geschikt is voor jou of niet. Denk bijvoorbeeld aan de resolutie van de bril of het gezichtsveld. Maar ook de manier van tracking kan een VR bril onderscheiden. Sommige headsets kun je direct opzetten en begin je gelijk met spelen, terwijl je met andere headsets een ingewikkelde setup moet opzetten.

 • Diederik 28 juli 2019

  De Beste Virtual Reality Headsets van 2019

  Er komen steeds meer VR headsets op de markt. HTC en Oculus blijven nieuwe headsets produceren, maar ook andere merken zoals HP en Valve stappen in de VR wereld. Gelukkig voor de gebruiker zijn er weinig VR headsets slecht, maar er zit wel degelijk kwaliteitsverschil in de headsets.

 • Diederik 16 juli 2019

  Kiezen voor de juiste VR Computer

  Virtual Reality games zijn hartstikke gaaf om te spelen. Maar ze hebben wel ontzettend veel grafische kracht en geheugen nodig om op hoge kwaliteit en vloeiend afgespeeld te worden. Het is daarom belangrijk om een krachtige videokaart en goede processor te hebben.

 • Diederik 8 juli 2019

  Alles over VR Game Licenties

  Door de exponentiële groei en ontwikkeling van Virtual Reality in de laatste jaren, komt er ook een enorme groei in de Virtual Reality entertainment branche. Er zijn steeds meer VR arcades die allerlei soorten VR experiences aanbieden aan hun klanten. Dat is ook niet gek, want VR wordt steeds toegankelijker voor de massa en arcades kunnen al klein beginnen.

 • Diederik 21 juni 2019

  Nieuw bij Unbound VR: Complete VR Arena

  Virtual Reality is ‘booming business’. Maar wanneer je een VR-arcade wilt gaan opstarten, dan kom je erachter dat er een heleboel praktische problemen komen kijken bij het opzetten van een arcade. Met onze nieuwe service bieden wij als eerste in Nederland een all-in-one pakket aan...

 • Diederik 6 juni 2019

  Hoe zet je een Perfecte VR Ruimte op

  Wil je een VR-arcade gaan opstarten, een bedrijfsruimte vullen met VR of een volledig draadloze set-up gaan maken? Met dit artikel willen wij je graag op weg helpen om jouw ideale VR-ruimte in te richten. Want het inrichten van een VR-ruimte hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent!

 • Diederik 7 mei 2019

  Nieuw bij Unbound VR: ICAROS Pro Fitness

  Wist je dat je met bepaalde VR-games maar liefst 10 tot 13 calorieën per minuut kunt verbranden?! Om VR pas écht te gebruiken als goede fitness-oefening kies je voor de Icaros Pro. Een speciaal ontwikkelde vliegmachine waarop je ligt. Door de spieren in je lichaam aan te spannen train...

 • Diederik 14 april 2019

  De Beste WMR Headsets op een rij

  Bij Windows Mixed Reality (WMR) headsets krijg je een high-end beleving, voor een zachtere prijs. De tracking van een WMR-headset komt van binnenuit. Waar een Oculus Rift of HTC Vive een sensor of basisstations nodig heeft om de headset en controllers te volgen, kan een WMR-headset...

 • Diederik 3 april 2019

  De 5 Beste VR Games van 2019

  Heb jij net een nieuwe VR-headset en ben je op zoek naar leuke games om te spelen? Of heb je al langere tijd een headset, maar wil je eens iets anders proberen? Bekijk dan eens onze top 5 van VR-games, samengesteld door de VR-specialisten van Unbound VR!

 • Diederik 9 maart 2019

  Nieuw bij Unbound VR: Draagbare VR-ready PC

  Gebruik een computer die je op je rug draagt! Met de Zotac VR GO 2.0 backpack-PC heb je alle snelheid en kracht die je gewend bent van een bekabelde VR-aansluiting, maar heb je de handigheid van een draadloze aansluiting! Ideaal om te gebruiken in arcades of wanneer je met free-roaming aan de gang gaat...

 • Diederik 2 maart 2019

  Opstarten van een VR Arcade

  Wanneer je een VR-arcade wil gaan opstarten, kom je er achter dat er een heleboel factoren zijn die meespelen in de opstart. Het is (nog) niet zo simpel als een headset aanschaffen en vervolgens maar beginnen. Nee, je dient hierbij ook rekening te houden met andere factoren, zoals wettelijkheid, game licenties en praktische factoren zoals kabelmanagement.

 • Diederik 14 februari 2019

  Nieuw bij Unbound VR: Hypersuit Vliegsimulator

  Vlieg, duik en zweef… met de Hypersuit is het mogelijk! De Hypersuit is het eerste exoskelet die je een VR-ervaring geeft om nooit te vergeten! Jouw lichaam is de controller in de game! Of je nou gaat skydiven, motorrijden of gewoon lekker zweven.. met de Hypersuit kan het! Bij de Hypersuit worden standaard ventilatoren meegeleverd, die je tijdens het spelen in het gezicht blazen. Hierdoor wordt er een realistische vliegervaring nagebootst en krijg je echt het gevoel alsof je in de lucht zweeft!

 • Diederik 6 februari 2019

  Wat is het verschil tussen AR, VR en MR

  Wat is het verschil tussen virtual reality, mixed reality en augmented reality? Lees het in onze VR Blog over virtual, mixed en augmented reality & toepassingen van de headsets.

 • Diederik 21 januari 2019

  De Virtuix Omni VR Arena

  Een location-based entertainment systeem die vier spelers tegelijkertijd met Omni platforms kan laten spelen, aangedreven door Omniverse content. Een revolutionaire ontwikkeling op gebied van gaming! Denk aan de mogelijkheden die de VR ARENA biedt voor E-Sports; vier spelers die tegelijkertijd tegen - of met - elkaar in de VR ARENA staan, strijdend voor de winst! Hoe tof is dat?!

 • Diederik 16 januari 2019

  Virtual Reality Headset Keuzehulp

  Op avontuur in de virtuele wereld. Een paar jaar geleden had dit nog als een beschrijving van een film geklonken, maar anno 2018 is dit inmiddels voor iedereen werkelijkheid geworden. Steeds meer bedrijven komen met geavanceerde VR-headsets die een ontzettend realistisch beeld geven van de wereld waarin je kan gaan rondlopen.

 • Diederik 12 januari 2019

  Wat is Virtual Reality

  Virtual Reality (VR) is, zoals de naam al doet vermoeden, een virtuele wereld. Door middel van twee beeldschermen voor je ogen wordt er door VR-software een 3D-beeld geschept waardoor jij je waant in een digitale wereld. Maar anders dan bij een 'gewone' digitale wereld, verplaats je jezelf écht in de wereld. Je staat dus middenin de actie!

Product was successfully added to your shopping cart.