Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Huur een VR bril

Virtual Reality Hardware Huren

Virtual Reality Huren voor een aantrekkelijk bedrag per dag voor bedrijven, organisaties en onderwijs


Bij Unbound VR huur je voordelig VR brillen en de bijbehorende randapparatuur zoals loopbanden, VR guns, controllers, koptelefoon, extra bewegingssensors. Vanaf €7,50 per dag huur je al een VR bril.

Ook bieden we turn-key concepten aan waarbij gehele systemen gebruiksklaar worden opgeleverd voor bijvoorbeeld een beurs, event of een presentatie. Als importeur en distributeur van VR simulatoren, kunt u op deze manier tegen een gunstige prijs VR simulatie hardware huren, zoals VR loopbanden, VR stoelen en VR vlieg en of zwemsimulatie.

Download de Verhuur Brochure voor meer informatie

We hebben een eenvoudig proces opgezet voor de verhuur van onze VR hardware. Nadat wij de beschikbaarheid van het artikel wat je wilt huren hebben gecontroleerd sturen wij je de huurovereenkomst toe. Hierin staan alle voorwaarden voor het huren vermeld. Als wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de VR hardware minstens één dag voor de huurperiode klaarstaat bij ons kantoor of afgeleverd wordt.

Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de VR apparatuur. Aan het einde van de huurperiode kun je de producten weer bij ons langs brengen of door ons laten ophalen. Zodra wij de bestelling weer in goede staat retour hebben ontvangen versturen wij de factuur.

Bel of ons voor de beschikbaarheid van de gewenst VR bril en of randapparatuur op +31 (0)85 1302 742


    

Product was successfully added to your shopping cart.