Unbound virtual reality

Wij accepteren inkooporders Gekeurde webshop

Over Ons

Over Ons

Unbound VR is de leverancier voor al jouw zakelijke VR-hardware.

Bij Unbound VR werken wij al langere tijd in een B2B omgeving. Hierdoor hebben wij een aardig portfolio weten op te bouwen van bijvoorbeeld VR-arcades in Nederland en België. Niet alleen het verkopen, maar ook onze inhoudelijke kennis onderscheidt ons van andere verkoopkanalen.

We hebben ruime ervaring opgebouwd in de toelevering van VR-hardware en advies aan de zakelijke markt. Inmiddels mogen we een groot deel van de Nederlandse VR-arcades tot onze opdrachtgevers rekenenen, maar Unbound VR levert ook overheidsorganisaties, universiteiten en andere onderwijsinstellingen in Nederland en België tot haar klanten.

Producten & Diensten.

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de nieuwste producten op de VR-markt. Daarom houden wij iedere dag de nieuwste VR-ontwikkelingen in de gaten om als eerste in Nederland de nieuwste producten te kunnen aanbieden. Hiervoor heeft Unbound VR een aantal exclusieve partner- en distributieschappen gesloten met bedrijven in het buitenland. Zo is Unbound VR o.a. de exclusieve leverancier van de Virtuix Omni, Hypersuit, Pimax VR, VRCover en TPCast. Daarnaast hebben wij een overeenkomst met Coolblue, Bol.com en Marktplaats, waardoor wij een groots assortiment aan VR-hardware kunnen aanbieden.

Ook is het mogelijk om verschillende soorten VR-apparatuur bij ons te huren. Afhankelijk van het aantal dagen en welke producten je nodig hebt, kunnen we in overleg afstemmen welke producten je bij ons kunt huren. Ideaal wanneer je VR een keer nodig hebt bij bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of evenement.

Tot slot is het mogelijk om 'speciale orders' bij ons te plaatsen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar 20 VR-headsets voor een grote groep? Of wil je de allernieuwste headset die nog niet op de markt is? Ook dan kunnen wij je helpen.

Services

Bij Unbound VR hebben wij uitgebreide ervaring met virtual reality gebruik voor de zakelijke markt. Of je VR nou wilt laten zien op een beurs of evenement, een VR-arcade wilt opstarten of VR voor andere zakelijke en innovatieve doeleinden wilt gebruiken: wij kunnen je hierin adviseren. Tevens kunnen wij voor zakelijke gebruikers een all-in pakket aanbieden waarin wij langskomen op jouw locatie en een beoordeling maken van de ruimte en de benodigde VR-hardware. Vervolgens kunnen wij in overleg de VR-hardware bij je komen installeren, zodat je zeker weet dat je een goed werkende VR-setup hebt. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar onze pagina over zakelijke ondersteuning.

Verkooppartners

Sommige producten zijn niet meer beschikbaar op onze website, maar nog wel via onze partners van Coolblue, Bol.com en Marktplaats. Hierdoor kunnen wij het grootste aanbod van VR-hardware blijven aanbieden!

Unbound VR voldoet als officieel verkopend partner aan de servicenormen van Coolblue, Bol.com en Marktplaats. Alle merken zijn en blijven eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Magazijn & Logistiek Partner

Al onze mooie VR spullen hebben natuurlijk een plek nodig om opgeslagen te worden en van waaruit we het naar de klant kunnen verzenden. Onze professionele partner Packstore B.V. zorgt er voor dat de goederen vanuit onze leverancier worden ontvangen, opgeslagen worden en op tijd weer verzonden worden. Zo komen al onze pakketjes op tijd weer bij onze klanten.

Product was successfully added to your shopping cart.