Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wat kun je met een VR bril?

4 Toepassingen van een virtual reality bril

Zeer realistisch, spannend en een waanzinnige ervaring!

Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Aan de voorkant van de lens stop je je smartphone. (Er zijn ook brillen die geen smartphone nodig hebben, dit zijn de zogenaamde zelfstandige VR headsets) Op je smartphone start je een game, video of 3D film of serie die compatibel met de bril is. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Dit laatste noemen de Engelstaligen ook wel immersion.

Geniet van 3d content
© Clash Royale

1. Geniet van 3d content

Vergeet niet dat VR nog volop in ontwikkeling is, maar bedrijven als Ikea zijn bijvoorbeeld al in een vergevorderd stadium om je nieuwe keuken virtueel te presenteren in een VR omgeving en Ebay bijvoorbeeld heeft al een virtuele winkel gepresenteerd waar je met je VR bril in kunt winkelen. Hieronder vind je een aantal video’s die deze toepassingen demonstreren:

© Computerworld

2. Virtual Reality games spelen

De meeste games kun je via de app stores van Apple en Google downloaden. Veel games zijn gratis en nog relatief eenvoudig van aard, maar je kunt er al een hoop lol aan beleven.

© Crytek

3. Meeslepende 360o video's kijken

Heb je je altijd al afgevraagd wat er nog meer te zien is en wil je zelf bepalen waar je naar wilt kijken als je een video bekijkt. Boven je, onder je of achter je. Er is zoveel te zien en met een VR bril bepaal je het allemaal zelf.

© Livewallpaper

4. Virtuele rondleidingen

Wat een mooie manier om je alvast in te leven in je vakantiebestemming. Je zet je bril op en je laat je door de gids rondleiden. Of je nu naar de tropen wilt of op wintersport, deze korte virtuele rondleidingen geven je een dynamisch voorproefje.

Product was successfully added to your shopping cart.