Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

robo-recall-banner
© Robo Recall

De 5 Beste VR Games van 2019

Op zoek naar de leukste virtual reality games om direct te gaan spelen? Van gratis tot betaald, er is voor ieder wat wils. Lees het in onze VR Blog over vr games & onze top 5.

Heb jij net een nieuwe VR-headset en ben je op zoek naar leuke games om te spelen? Of heb je al langere tijd een headset, maar wil je eens iets anders proberen? Bekijk dan eens onze top 5 van VR-games, samengesteld door de VR-specialisten van Unbound VR!

Of je nou zombies wil schieten in Arizona Sunshine, lekker wil relaxen op de top van een berg in The Lab, of even helemaal wil losgaan tijdens Beat Saber: in deze top 5 staat vast een game die jou aanspreekt!

5. The Lab

The Lab bevindt zich in een pocket universum van Aperture Science en biedt een breed scala aan manieren om van VR te genieten, alles in één applicatie. Kies voor een minigame waar je een kasteel beschermt met een pijl-en-boog. ga op bezoek bij een tovenaar, bekijk een menselijke CT scan en beleef nog veel meer avonturen! The Lab is gratis te downloaden.

4. Arizona Sunshine

Virtuele realiteit ontmoet de zombie-apocalyps! Arizona Sunshine is een first-person shooter die exclusief is gebouwd voor VR en die je onderdompelt in een post-apocalyptisch zuidwestelijk Amerika overspoeld door zombies. Je kunt Arizona Sunshine single-player of multi-player spelen. Arizona Sunshine is voor €39,99 te downloaden.

3. Moss

Moss ™ is een puzzelgame met één speler en een actie-avontuur en nieuwe IP van Polyarc, op maat gemaakt voor het VR-platform. Het combineert klassieke componenten van een geweldig spel - zoals meeslepende personages, aangrijpende gevechten en boeiende wereldverkenning - met de opwindende mogelijkheden van virtual reality. Moss is voor €24,99 te downloaden.

2. Superhot VR

Vervaging van de lijnen tussen een voorzichtige strategie en ongebreidelde chaos, SUPERHOT VR is de definitieve VR-FPS waarin de tijd alleen beweegt als je beweegt. Het is gewoon jij, in de minderheid en outgunned, die wapens grijpt en in een orkaan van slow-motion een weg door de chaos schiet! Superhot VR is voor €22,99 te downloaden.

1. Beat Saber

Beat Saber is een meeslepende ritme-ervaring die je nog nooit hebt gezien! Geniet van tonnen handgemaakte levels en slinger je een weg door de pulserende muziekbeats, omringd door een futuristische wereld. Gebruik je sabels om de beats te schaven terwijl ze naar je toe vliegen - elke maat geeft aan welke sabel je moet gebruiken en de richting die je nodig hebt. Beat Saber is voor €29,99 te downloaden.

top 5 vr games
© Job Simulator

Eervolle vermeldingen

Er zijn natuurlijk nog veel meer games om te spelen op je VR headset. Daarom benoemen we hier nog een paar extra games die je echt niet mag missen! Misschien zit er wel nog iets leuks voor je bij.

  • Space Junkies
  • Duck Season
  • Zero Caliber
  • Richie's Plank Experience
  • Robo Recall
  • Stormland
  • Job Simulator
  • En natuurlijk nog veel meer op Steam VR...

Product was successfully added to your shopping cart.