Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VR Games
© PlayStation

Top 5 VR games van Unbound VR

Op zoek naar de leukste virtual reality games om direct te gaan spelen? Van gratis tot betaald, er is voor ieder wat wils. Lees het in onze VR Blog over vr games & onze top 5.

Heb jij net een nieuwe VR-headset en ben je op zoek naar leuke games om te spelen? Of heb je al langere tijd een headset, maar wil je eens iets anders proberen? Bekijk dan eens onze top 5 van VR-games, samengesteld door de VR-specialisten van Unbound VR!

Of je nou zombies wil schieten in Arizona Sunshine, lekker wil relaxen op de top van een berg in The Lab, of even helemaal wil losgaan tijdens Beat Saber: in deze top 5 staat vast een game die jou aanspreekt!

5. The Lab

We beginnen de lijst met een van de populairste spellen sinds de opkomst van VR: The Lab. Dit is een gratis spel, dat sinds de release in 2016 steevast in de top 10 meest gedownloade spellen staat. Niet gek natuurlijk, aangezien dit spel het perfecte voorbeeld is van waartoe virtual reality in staat is. The Lab is eigenlijk een grote mix van allerlei soorten VR-games en -applicaties. Vanuit het lab (vandaar de naam) kun je allerlei games en experimenten starten. Medische scan van het menselijk lichaam maken? De ruimte bezoeken? Of een middeleeuws kasteel verdedigen? Met The Lab is het met een simpele klik van je controller mogelijk. Voor iedere nieuwe VR-gebruiker is The Lab dé game om mee te starten!

4. Arizona Sunshine

Heb je altijd al eens een zombie-apocalypse mee willen maken? Met Arizona Sunshine kan het! Dit spel is een first-person shooter die exclusief voor VR is gemaakt. In het spel moet je proberen te overleven in een post-apocalyptische versie van Amerika. Hordes zombies komen op je af, en met jouw vaardigheden moet je proberen de zombies de baas te blijven! Er zijn een aantal unieke gameplay-aspecten die Arizona Sunshine in zijn game heeft verwerkt. Zo is er een enorme keuze uit wapens, is er een grote campagne om uit te spelen, kun je vrij rondlopen en nieuwe plekken ontdekken, en kun je de game samen met iemand anders spelen!

3. Moss

VR-games zijn vaak first-person (shooter)spellen. Logisch ook, want met een VR-bril op heb je het perspectief van degene die in de game zit. Moss doet dit heel anders. In dit spel ben jij Quill; een kleine muis met grote dromen. Op zoek naar avontuur komt Quill in het bos een mysterieus reliek met kwade krachten tegen. Hierdoor is Quill’s oom in gevaar, en moet jij door te springen, vechten en puzzelen proberen om deze kwade krachten tegen te houden en Quill’s oom te redden! De muziek en soundtrack van Moss zijn prachtig om naar te luisteren en wanneer je je VR-headset op hebt, ga je helemaal op in de wereld van Moss.

2. Superhot VR

Winnaar van VR Game of the Year-award 2017: Superhot VR. Deze game lijkt gemaakt te zijn voor virtual reality, maar niets is minder waar. De game is oorspronkelijk uitgekomen voor PC, en heeft later pas een update gekregen naar virtual reality. En we mogen blij zijn dat deze update er is geweest, want wat een gave game is Superhot VR! Het principe is eenvoudig: wanneer jij beweegt, beweegt alles om je heen. Maar wanneer jij stilstaat, staat alles om je heen ook stil. Dus door slim gebruik te maken van je bewegingen kan je kogels ontwijken, schieten op meerdere mensen tegelijkertijd en kan je jezelf zo vloeiend mogelijk door de game heen bewegen. Door alle achievements die de makers van Superhot VR hebben toegevoegd, ben je nog wel even zoet met het uitspelen van dit spel. Probeer bijvoorbeeld maar eens het spel uit te spelen met alleen maar headshots, of zonder te schieten. Succes!

1. Beat Saber

Wie op zoek gaat naar leuke VR-games om te spelen, komt ongetwijfeld Beat Saber tegen. En terecht! Beat Saber is een unieke muziekgame waar je met behulp van lightsabers (ja, die van Star Wars!) blokjes op de juiste beat moet slaan. Als je dit op het perfecte moment doet, ontstaat de beat. Wanneer je eenmaal lekker in de flow zit, lijkt het bijna alsof je aan het dansen bent! Elke slag voelt als een nieuwe overwinning en wordt bijgestaan door een visuele explosie van het blokje. De muziek is speciaal gemaakt voor deze game, en het is zelfs mogelijk om zelf levels met je eigen muziek te maken. Klinkt gaaf? Dat is het ook! Beat Saber is echt een spel dat je gespeeld moet hebben als je een VR-headset hebt en op zoek bent naar een leuke game!

Product was successfully added to your shopping cart.