Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VR Arcade Informatie

Lees al onze tips & tricks voor wanneer je met een VR arcade wilt beginnen!

Bij het opstarten van een VR arcade kom je voor ontzettend veel unieke uitdagingen te staan. Van het opstarten van de arcade, tot het promoten, tot de games die je gaat aanbieden; je moet overal over nadenken. 

Unbound VR heeft bij een hoop VR arcades in Nederland meegeholpen bij de opstart. Of dit nou met de VR hardware was, of met de adviezen rondom het aanbieden van games; wij delen onze kennis graag met je! Lees daarom op deze pagina al onze VR Blogs die betrekking hebben op zakelijke en commerciële VR gebieden.

 • Diederik Hermsen20.09.2019

  Benodigde Hardware voor een VR Arcade

  Lees in deze blog alles over de hardware die je nodig hebt wanneer je een VR arcade wilt opstarten. Wanneer je alle VR apparatuur hebt, begin je een stuk vollediger aan het nieuwe virtual reality avontuur!

 • Diederik Hermsen02.03.2019

  Het Opstarten van een VR Arcade

  Lees in deze blog alles hoe je een VR arcade moet opstarten. Met een handig 10-stappen plan sta je goed voorbereid aan de start van een nieuw avontuur in de uitdagende wereld van Virtual Reality!

 • Diederik Hermsen06.06.2019

  Het Opzetten van een Professionele VR Ruimte

  Lees in deze blog alles over het opzetten van een professionele VR ruimte. Met onze tips en tricks heb je in no-time een mooie opstelling voor je VR headset en randapparatuur!

 • Diederik Hermsen08.07.2019

  Informatie over VR Game Licenties

  Lees in deze blog alles over de regels rondom commercieel gebruik van VR spellen. Zo kun je bijvoorbeeld via een platform spellen downloaden of direct contact opnemen met developers!

Product was successfully added to your shopping cart.