Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VR huren
© Unbound VR

Virtual Reality hardware huren

Unbound VR biedt voor zakelijke klanten de mogelijkheid om verschillende virtual reality pakketten te huren. Een virtual reality pakket is een attractie die gegarandeerd publiek naar jouw bedrijf toe brengt. Kies onder andere voor een basis pakket, Virtuix Omni pakket, Hypersuit pakket, ICAROS pakket of racing simulator pakket.

Huur de nieuwste en gaafste Virtual Reality hardware tegen aantrekkelijke prijzen


Bij Unbound VR huur je eenvoudig complete Virtual Reality pakketten. Kies je er voor om alleen een VR-bril neer te zetten? Of pak je het groots aan en ga je voor een vlieg- of fitness simulator?!

Wij bieden een turn-key oplossing voor het huren van VR hardware tijdens beurzen en evenementen. Als importeur en distributeur van VR simulatoren kun je altijd bij ons terecht voor het huren van exclusieve VR hardware.

Download de Verhuur Brochure voor meer informatie

We hebben een eenvoudig proces opgezet voor de verhuur van onze VR hardware. Nadat wij de beschikbaarheid van het artikel wat je wilt huren hebben gecontroleerd sturen wij je de huurovereenkomst toe. Hierin staan alle voorwaarden voor het huren vermeld. Als wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de VR hardware minstens één dag voor de huurperiode klaarstaat bij ons kantoor of afgeleverd wordt. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de VR apparatuur. Aan het einde van de huurperiode kun je de producten weer bij ons langs brengen of door ons laten ophalen. Zodra wij de bestelling weer in goede staat retour hebben ontvangen versturen wij de factuur.

Om de mogelijkheden te bespreken kun je een e-mail sturen naar onze klantenservice op klantenservice@unboundvr.nl.


    

Product was successfully added to your shopping cart.