Unbound virtual reality

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VR Product Reviews

Reviews, vergelijkingen en vooruitblikken naar de nieuwste Virtual Reality brillen en accessoires.

Lees in onze Product Reviews alles over de allernieuwste VR brillen en accessoires. De VR-brillen worden van het begin tot het einde uitgebreid door ons beschreven zodat jij het beste advies krijgt voor het kiezen van de juiste Virtual Reality headset!

  • Diederik Hermsen2 februari 2021

    Review: DPVR

    DPVR is een up-and-coming virtual reality merk. Met hun succesvolle P1 en E3 line-up domineren ze de Aziatische VR-markt en ze zijn van plan om ook Europa te veroveren met hun betaalbare, hoge kwaliteit VR Headsets.

  • Diederik Hermsen11 december 2020

    Review: HP Reverb G2

    De HP Reverb G2 is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Valve (bekend van Steam) en Microsoft (HP). De Reverb G2 biedt de hoogste en meest heldere beeldresolutie op de huidige VR-markt. Met een verbeterde koptelefoon, nieuwe controllers en twee extra inside-out camera’s belooft de HP Reverb G2 alles te worden wat je van een virtual reality headset mag verwachten.

  • Diederik Hermsen29 oktober 2020

    Review: Insta360 One R Actiecamera

    Met de Insta360 One R komt Insta360 met een unieke veelzijdige actiecamera. De Insta360 One R-lijn is bedoeld voor iedereen die goede 360-graden foto's en video's wilt maken en biedt opties voor zowel beginners, enthousiastelingen als professionele filmmakers. Afhankelijk van je eigen wensen kun je de modules van de camera combineren totdat je een set-up hebt die precies doet wat jij wil. De Insta360 One R is daarmee de eerste modulaire actiecamera waarmee je helemaal zelf kunt beslissen wat je ermee wilt gaan doen.

  • Diederik Hermsen27 september 2020

    Review: Ino-VR Shift

    Tot op de dag van vandaag worden nog steeds de meeste high-end VR headsets aangesloten op een computer en televisiescherm. Niet gek, want een computer heeft natuurlijk een veel krachtigere grafische kaart dan een standalone headset. Het onhandige alleen is dat je iedere keer dat je de headset wilt verplaatsen naar een andere plek, je de computer en het beeldscherm ook moet verplaatsen.

  • Diederik Hermsen 12 september 2020

    Review: Valve Index

    Met de komst van de Valve Index zet Valve zichzelf in één klap op de VR-kaart. Dit is de eerste VR-bril van developer ValveTM (o.a. bekend van Steam, Half-Life en de Portal-series) en kan zich direct meten met vergelijkbare populaire VR-headsets zoals de HTC Vive Pro en Oculus Rift S.

  • Diederik Hermsen 5 juni 2020

    Review: bHaptics Tactot vest & Tactal accessoires

    Inmiddels komen steeds meer mensen in aanraking met virtual reality en is het wat minder speciaal dan dat het in het begin was. Dit heeft te maken met het feit dat virtual reality steeds toegankelijker wordt. Zo heb je de Oculus Quest voor een relatief laag bedrag al in huis en kun je volledig draadloos genieten van goede VR-content, zonder honderden euro's uit te geven aan een game-PC.

  • Diederik Hermsen12 februari 2020

    Review: HP Reverb

    De HP Reverb is een uitstekende keuze voor gebruikers die een eerste stap in het high-end segment van VR willen zetten. Hoewel de HP Reverb op het Windows Mixed Reality-platform draait, is de headset tevens compatibel met SteamVR en - via een kleine omweg - met Oculus. Door de extreem hoge beeldresolutie is het scherm kraakhelder en is de HP Reverb te vergelijken met andere VR headsets in het hogere segment, zoals de HTC Vive Pro en de Pimax 8K.

  • Diederik Hermsen8 januari 2020

    Review: Oculus Quest

    De nieuwe VR bril van Oculus, de Oculus Quest, is de eerste compleet draadloze VR bril van het Amerikaanse bedrijf. Oculus - ook wel bekend van moederbedrijf Facebook - domineerde in 2016 de VR markt met de allereerste VR bril voor consumenten: de Oculus Rift. Met deze bril ontwikkelde Oculus de eerste VR bril die voor een relatief betaalbare prijs te koop was voor consumenten, en creëerde daarmee het landschap voor de volgende VR brillen. Nadeel van de Oculus Rift was dat je als gebruiker nog steeds een krachtige (VR) computer nodig had.

is toegevoegd aan je winkelmandje.