Unbound virtual reality

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VR Product Reviews

Reviews, vergelijkingen en vooruitblikken naar de nieuwste Virtual Reality brillen en accessoires.

Lees in onze Product Reviews alles over de allernieuwste VR brillen en accessoires. De VR-brillen worden van het begin tot het einde uitgebreid door ons beschreven zodat jij het beste advies krijgt voor het kiezen van de juiste Virtual Reality headset!

  • Diederik Hermsen2021

    Google Glass 2 Review

    Ondanks de wat tegenvallende prestaties van in 2014 verschenen originele Google Glass, markeert de release van Google's nieuwste wearable, de Glass Enterprise Edition 2 , een belangrijk keerpunt voor de technische giganten in XR.

  • Diederik Hermsen30 juni 2021

    HTC VIVE Focus 3 Review

    De HTC VIVE Focus 3 is de opvolger van de HTC VIVE Focus Plus, en op dit moment de nieuwste VR-headset van ontwikkelaar HTC VIVE. In lijn met de VIVE Focus Plus, richt ook de VIVE Focus 3 zich volledig op bedrijven en zakelijke gebruikers. Wij hebben de HTC VIVE Focus 3 uitgebreid getest en zullen in deze review onze bevindingen delen.

  • Diederik Hermsen2 februari 2021

    DPVR Review

    DPVR is een up-and-coming virtual reality merk. Met hun succesvolle P1 en E3 line-up domineren ze de Aziatische VR-markt en ze zijn van plan om ook Europa te veroveren met hun betaalbare, hoge kwaliteit VR Headsets.

  • Diederik Hermsen11 december 2020

    HP Reverb G2 Review

    De HP Reverb G2 is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Valve (bekend van Steam) en Microsoft (HP). De Reverb G2 biedt de hoogste en meest heldere beeldresolutie op de huidige VR-markt. Met een verbeterde koptelefoon, nieuwe controllers en twee extra inside-out camera’s belooft de HP Reverb G2 alles te worden wat je van een virtual reality headset mag verwachten.

  • Diederik Hermsen29 oktober 2020

    Insta360 One R Actiecamera Review

    Met de Insta360 One R komt Insta360 met een unieke veelzijdige actiecamera. De Insta360 One R-lijn is bedoeld voor iedereen die goede 360-graden foto's en video's wilt maken en biedt opties voor zowel beginners, enthousiastelingen als professionele filmmakers. Afhankelijk van je eigen wensen kun je de modules van de camera combineren totdat je een set-up hebt die precies doet wat jij wil. De Insta360 One R is daarmee de eerste modulaire actiecamera waarmee je helemaal zelf kunt beslissen wat je ermee wilt gaan doen.

  • Diederik Hermsen27 september 2020

    Ino-VR Shift VR Koffer Review

    Tot op de dag van vandaag worden nog steeds de meeste high-end VR headsets aangesloten op een computer en televisiescherm. Niet gek, want een computer heeft natuurlijk een veel krachtigere grafische kaart dan een standalone headset. Het onhandige alleen is dat je iedere keer dat je de headset wilt verplaatsen naar een andere plek, je de computer en het beeldscherm ook moet verplaatsen.

  • Diederik Hermsen 12 september 2020

    Valve Index Review

    Met de komst van de Valve Index zet Valve zichzelf in één klap op de VR-kaart. Dit is de eerste VR-bril van developer ValveTM (o.a. bekend van Steam, Half-Life en de Portal-series) en kan zich direct meten met vergelijkbare populaire VR-headsets zoals de HTC Vive Pro en Oculus Rift S.

  • Diederik Hermsen 5 juni 2020

    bHaptics Haptisch Vest en Accessoires Review

    Inmiddels komen steeds meer mensen in aanraking met virtual reality en is het wat minder speciaal dan dat het in het begin was. Dit heeft te maken met het feit dat virtual reality steeds toegankelijker wordt. Zo heb je de Oculus Quest voor een relatief laag bedrag al in huis en kun je volledig draadloos genieten van goede VR-content, zonder honderden euro's uit te geven aan een game-PC.

  • Diederik Hermsen12 februari 2020

    HP Reverb Review

    De HP Reverb is een uitstekende keuze voor gebruikers die een eerste stap in het high-end segment van VR willen zetten. Hoewel de HP Reverb op het Windows Mixed Reality-platform draait, is de headset tevens compatibel met SteamVR en - via een kleine omweg - met Oculus. Door de extreem hoge beeldresolutie is het scherm kraakhelder en is de HP Reverb te vergelijken met andere VR headsets in het hogere segment, zoals de HTC Vive Pro en de Pimax 8K.

  • Diederik Hermsen8 januari 2020

    Oculus Quest Review

    De nieuwe VR bril van Oculus, de Oculus Quest, is de eerste compleet draadloze VR bril van het Amerikaanse bedrijf. Oculus - ook wel bekend van moederbedrijf Facebook - domineerde in 2016 de VR markt met de allereerste VR bril voor consumenten: de Oculus Rift. Met deze bril ontwikkelde Oculus de eerste VR bril die voor een relatief betaalbare prijs te koop was voor consumenten, en creëerde daarmee het landschap voor de volgende VR brillen. Nadeel van de Oculus Rift was dat je als gebruiker nog steeds een krachtige (VR) computer nodig had.

is toegevoegd aan je winkelmandje.