Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product Reviews

Reviews, vergelijkingen en vooruitblikken naar de nieuwste Virtual Reality brillen en accessoires.

Lees in onze Product Reviews alles over de allernieuwste VR brillen en accessoires. De VR-brillen worden van het begin tot het einde uitgebreid door ons beschreven zodat jij het beste advies krijgt voor het kiezen van de juiste Virtual Reality headset!

  • Diederik 12 augustus 2020

    Pico G2 4K: De Beste 3 DOF Headset Voor Bedrijven?

    Met het wegvallen van de Oculus Go lijkt er een gat te zijn ontstaan in de wereld van virtual reality. De Oculus Go kenmerkte zich door zijn lichte gewicht (468 gram), hoog gebruiksgemak (geen kabels, geen pc) en mogelijkheid tot het bekijken van 360 graden video’s en afbeeldingen. Gelukkig zijn er alternatieven te vinden die net zo goed - of misschien zelfs beter - zijn.

  • Diederik 12 augustus 2020

    Siliconen Masker: De Meest Hygiënische Oplossing Voor Oculus Quest?

    Naarmate het steeds warmer wordt buiten, wil je natuurlijk jouw headset en gezicht zo koel mogelijk houden. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen te vinden die er voor zorgen dat de headset wat koeler op het gezicht zit en/of waarmee het interface van de headset gemakkelijk is schoon te vegen.

  • Diederik 11 augustus 2020

    HP Reverb G2: Kenmerken & Specificaties

    De HP Reverb G2 is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Valve (bekend van Steam) en Microsoft (HP). De Reverb G2 biedt de hoogste en meest heldere beeldresolutie op de huidige VR-markt. Met een verbeterde koptelefoon, nieuwe controllers en twee extra inside-out camera’s belooft de HP Reverb G2 alles te worden wat je van een virtual reality headset mag verwachten.

  • Diederik 12 juni 2020

    HP Reverb G2 Preview

    De langverwachte samenwerking tussen HP en Valve (bekend van gaming platform Steam en de reeds verschenen Valve Index) lijkt eindelijk in de vorm van de HP Reverb G2 geïntroduceerd te worden. De Reverb G2 is een geüpdate versie van de oorspronkelijk uitgekomen HP Reverb en biedt twee extra inside-out camera’s en een verbeterde audioweergave.

  • Diederik 29 april 2020

    Microsoft HoloLens 2: De Nieuwe AR Standaard

    Eindelijk is het zo ver. De HoloLens 2, de langverwachte nieuwe augmented reality headset van Microsoft, is eindelijk verkrijgbaar. Na de release in 2019 voor een (zeer) beperkt aantal landen, is de Microsoft HoloLens vanaf eind april 2020 verkrijgbaar in Nederland. En gelukkig stelt de nieuwe HoloLens 2 niet teleur! In deze review delen wij onze bevindingen met de nieuwste AR-headset.

  • Diederik 7 april 2020

    De Beste VR Brillen van 2020

    Wat de beste VR-bril is hangt natuurlijk voor een groot deel af van je gaming set-up. Heb je een krachtige VR-PC? Dan is het slim om te kiezen voor een VR PC-headset. Maar op het moment dat je helemaal geen computer hebt, kun je misschien beter kiezen voor een standalone VR-bril, zoals de Oculus Quest.

  • Diederik 6 april 2020

    Insta360 One R Review

    Met de Insta360 One R komt Insta360 met een unieke veelzijdige actiecamera. De Insta360 One R-lijn is bedoeld voor iedereen die goede 360-graden foto's en video's wilt maken en biedt opties voor zowel beginners, enthousiastelingen als professionele filmmakers.

  • Diederik 15 januari 2020

    Ino-VR Shift Mobiele VR Koffer Review

    Tot op de dag van vandaag nog steeds de meeste high-end VR headsets aangesloten op een computer en televisiescherm. Het onhandige hiervan is dat je iedere keer dat je de headset wilt verplaatsen naar een andere plek, je de computer en het beeldscherm ook moet verplaatsen.

  • Diederik 10 september 2019

    Oculus Quest VR Bril Review

    De nieuwe VR bril van Oculus, de Oculus Quest, is de eerste compleet draadloze VR bril van het Amerikaanse bedrijf. Oculus - ook wel bekend van moederbedrijf Facebook - domineerde in 2016 de VR markt met de allereerste VR bril voor consumenten: de Oculus Rift. Met deze bril ontwikkelde Oculus de eerste VR bril die voor een relatief betaalbare prijs te koop was voor consumenten, en creëerde daarmee het landschap voor de volgende VR brillen.

  • Diederik 29 augustus 2019

    bHaptics VR Review

    Inmiddels komen steeds meer mensen in aanraking met virtual reality en is het wat minder speciaal dan dat het in het begin was. Dit heeft te maken met het feit dat virtual reality steeds toegankelijker wordt. Zo heb je de Oculus Quest voor een relatief laag bedrag al in huis en kun je volledig draadloos genieten van goede VR-content, zonder honderden euro's uit te geven aan een game-PC.

  • Diederik 27 augustus 2019

    Valve Index VR Bril Review

    Met de komst van de Valve Index zet Valve zichzelf in één klap op de VR-kaart. Dit is de eerste VR-bril van developer ValveTM (o.a. bekend van Steam, Half-Life en de Portal-series) en kan zich direct meten met vergelijkbare...

  • Diederik 15 augustus 2019

    HP Reverb VR Bril Review

    De HP Reverb is een uitstekende keuze voor gebruikers die een eerste stap in het high-end segment van VR willen zetten. Hoewel de HP Reverb op het Windows Mixed Reality-platform draait, is de headset tevens compatibel met SteamVR...

  • Diederik 11 augustus 2019

    HTC Vive Cosmos VR Bril Preview

    Er is een nieuwe VR bril van Vive in aantocht: de HTC Vive Cosmos. De Cosmos krijgt een iets andere look dan zijn voorgangers, de HTC Vive en Vive Pro, maar dat is zeker niet het enige dat anders is. Zo komt de Cosmos met een paar nieuwe Touch controllers en onderscheidt de Cosmos zich door de super makkelijke setup!

  • Diederik 28 juli 2019

    De Beste VR Brillen van 2019

    Er komen steeds meer VR brillen op de markt. HTC en Oculus blijven nieuwe headsets produceren, maar ook andere merken zoals HP en Valve stappen in de VR wereld. Gelukkig voor de gebruiker zijn er weinig VR brillen slecht, maar er zit wel degelijk kwaliteitsverschil in de headsets. Dit kwaliteitsverschil is vaak ook terug te zien in de prijs: relatief goedkope headsets hebben over het algemeen een mindere kwaliteit dan duurdere headsets.

  • Diederik 28 juni 2019

    Oculus VR Brillen Review

    Met de komst van de nieuwe headsets richt Oculus zich op meerdere gaten in de VR markt voor consumenten en bedrijven. De headsets in verschillende prijsklassen richten zich alle drie op verschillende doelgroepen. In onderstaande vergelijking kun je een korte review lezen van de headsets. We hopen je hiermee te helpen in de keuze van jouw nieuwe VR headset.

Product was successfully added to your shopping cart.