Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Over Unbound VR

Virtual Reality enthousiastelingen vanaf het eerste moment. Wij willen jou het beste uit jouw virtual reality beleving laten halen en dat doen wij door een groot aanbod aan te bieden met de beste kwaliteit. Op zoek naar een passieve vr bril waar jouw mobiele telefoon in kan? Of juist een actieve vr bril zoals de HTC Vive of de Oculus Rift? Wij hebben het allemaal in ons assortiment. Op zoek naar accessoires om jouw virtual reality beleving te vergroten? Neem dan eens een kijkje naar de vr controllers of de 360 graden camera's die wij aanbieden.

Service

Wij vinden het belangrijk dat jij geniet van onze producten. Daarom willen wij jou overal bij helpen. Benieuwd of jouw mobiele telefoon past in de passieve vr brillen? Vragen over producten? Voorraadstatussen, aanbiedingen, zakelijke bestellingen? Op zoek naar geschikte VR games en overige content? Twijfel niet en neem contact met ons op via de mail of via de telefoon op: 085 065 6144

Coolblue, Marktplaats en Bol.com Affiliate

Producten van Unbound VR zijn ook te koop bij Coolblue en op Bol.com in Nederland en België en op Marktplaats.nl. Unbound VR voldoet als officieel verkopend partner aan de servicenormen van Coolblue, Bol.com en Marktplaats.nl.

Alle merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Logistiek Partner

Mooie en innovatieve producten in- en verkopen is één, maar zorgen dat het op tijd en in goede staat aankomt bij de nieuwe eigenaar is iets wat we graag overlaten aan onze professionele logistieke partner Packstore.

Packstore in Ede zorgt voor de ontvangst van goederen vanaf onze leveranciers, zij zorgen voor de geordende opslag, voor het orderpicken en het verpakken van onze producten wanneer jij ze hebt gekocht.

Product was successfully added to your shopping cart.