Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Over Ons

Over Ons

VR enthousiastelingen vanaf het begin

Bij Unbound VR houden wij van virtual reality. Want hoe gaaf is het, dat de wereld op een digitale manier volledig nagemaakt kan worden?! Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor gamen, maar ook nog eens enorme kansen voor commerciële en zakelijke instellingen. Wij willen deze passie dan ook met onze klanten delen. Door jarenlange ervaring in de VR-wereld en B2B geven wij jou altijd het beste advies. Of dit nou voor je eerste VR-headset thuis is, of als je een VR-arcade wil gaan beginnen: Unbound VR staat voor je klaar.

Services

Unbound VR is er voor de consument en voor de zakelijke gebruiker. Onze klantenservice-medewerkers staan 5 dagen in de week voor je klaar! Of je nou vragen hebt over een nieuwe VR-headset, wilt weten waar je bestelling is gebleven, of benieuwd bent naar de laatste VR-ontwikkeling: vraag het aan onze klantenservice!

Voor onze zakelijke klanten bieden wij extra services aan. Wil je een offerte aanvragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een afspraak? Kijk dan eens op onze zakelijke website.

Verkooppartners

Sommige producten zijn niet meer beschikbaar op onze website, maar nog wel via onze partners van Coolblue, Bol.com en Marktplaats. Hierdoor kunnen wij het grootste aanbod van VR-hardware blijven aanbieden!

Unbound VR voldoet als officieel verkopend partner aan de servicenormen van Coolblue, Bol.com en Marktplaats. Alle merken zijn en blijven eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Magazijn & Logistiek Partner

Al onze mooie VR spullen hebben natuurlijk een plek nodig om opgeslagen te worden en van waaruit we het naar de klant kunnen verzenden. Onze professionele partner Packstore B.V. zorgt er voor dat de goederen vanuit onze leverancier worden ontvangen, opgeslagen worden en op tijd weer verzonden worden. Zo komen al onze pakketjes op tijd weer bij onze klanten.

Werken bij Unbound VR?

Wij hebben op dit moment 1 vacature open staan:

Product was successfully added to your shopping cart.