Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

microsoft-flight-sim

HP Reverb G2 VR Support Voor Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator wordt op dit moment gezien als de beste vliegsimulatie van dit moment. En vanaf dit najaar zal de simulator ook in virtual reality te beleven zijn!

Later dit jaar zal de virtual reality compatibiliteit aan de Microsoft Flight Simulator-game worden toegevoegd. De eerste VR-bril die met de game volledig compatibel zal zijn is de nieuwe HP Reverb G2. Deze VR-headset krijgt als eerste een (gratis) update van de Flight Sim-game.

De HP Reverb G2 biedt op dit moment de hoogst mogelijke resolutie van alle virtual reality brillen. Met een gecombineerde beeldresolutie van 4320 x 2160 pixels (maar liefst 2,5 keer hoger dan de Oculus Rift S) zien met name simulatie spellen er hyperrealistisch uit. Microsoft Flight Simulator zal dan ook de eerste lancering titel voor de nieuwe HP Reverb G2 zijn, omdat deze de schoonheid van de game als een van de weinige headsets goed tot zijn recht kan laten komen.

Reverb G2 is een samenwerking tussen hardware ontwikkelaar HP en gaming platform Valve. Valve is eerder dit jaar al verschenen met de Valve Index VR-headset. Deze bril is een prachtig stuk hardware, maar helaas moesten vanwege logistieke omstandigheden veel gebruikers een paar maanden wachten voordat ze de set in gebruik konden nemen. In de samenwerking met HP zal de distributie hopelijk een stuk vlotter verlopen en kan iedereen direct gebruik maken van de nieuwe headset.

”De eerste feedback na de demonstratie van MFS op de Reverb G2 was: ‘Oh mijn god! Dit wordt de beste VR-ervaring ooit!’ We hebben er een team op gezet en zijn vervolgens een partnerschap aangegaan met HP.” - Jorg Neumann, Hoofd van MFS.

De HP Reverb G2 is beschikbaar voor pre-order bij Unbound VR. klik hier om direct naar de productpagina te gaan!

Product was successfully added to your shopping cart.