Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Inkooporders

Het is voor onze zakelijke klanten mogelijk om een inkooporder bij ons te plaatsen. Het plaatsen van een inkooporder (PO) kan op twee verschillende manieren. Op deze pagina leest u welke manieren dit zijn en waar uw bedrijf aan moet voldoen om direct een inkooporder te kunnen plaatsen. Overheidsinstanties, zoals (hoge)scholen, onderzoekscentra en ziekenhuis mogen altijd per factuur bij ons betalen. Bent u een bedrijf waar wij nog geen eerdere zaken hebben gedaan? Dan kan het zijn dat wij u eerst vragen om de proforma factuur te betalen alvorens wij overgaan tot het leveren van de artikelen.

Via het reguliere bestelproces

Allereerst kunt u na het winkelen in onze webshop tijdens het afrekenen kiezen voor "betaling op rekening met een inkoopnummer PO)". Dit inkoopnummer wordt vervolgens op de factuur gezet, zodat uw administratie afdeling weet om welke betaling het gaat. Om op rekening te kunnen bestellen moet u een account hebben bij Unbound VR en ingelogd zijn. Als u geen (semi)overheids organisatie bent of eerder op rekening heeft besteld, kan het zijn dat we u vragen de factuur voor levering te voldoen.

Inkooporders mailen

Het is tevens mogelijk om het eigen inkooporder formulier of document direct naar ons te sturen. Je kunt dit doen door de inkooporder te mailen naar: PO@unboundvr.nl.

Na ontvangst van de PO wordt de bestelling in ons systeem doorgevoerd waarvan je een bevestiging ontvangt. De factuur wordt na levering opgemaakt en per e-mail toegezonden.

Let op: bij het plaatsen van een inkooporder is het belangrijk dat u het factuur emailadres van uw bedrijf vermeldt. Indien u uw eigen emailadres gebruikt, willen wij u graag vragen om deze zelf naar de financiële afdeling binnen uw bedrijf te sturen.

Financiële gegevens Unbound VR

Onze financiële gegevens zijn als het volgt:

Unbound VR B.V.
Wijchenseweg 132
6538 SX Nijmegen
Nederland

Kvk nummer: 74112406
BTW nummer: NL 859776761B01
Bankrekeningnummer: NL25INGB0007638708

For International payments: ING Bank N.V. Foreign Operations PO Box 1800 1000 BV Amsterdam BIC: INGBNL2A

Vragen over het bestellen bij Unbound VR? Bel +31 (0)85 1302 742 of email naar klantenservice@unboundvr.nl

Product was successfully added to your shopping cart.