Unbound virtual reality

Gekeurde webshop

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

HP Reverb G2 Banner

HP Reverb G2 Preview

De langverwachte samenwerking tussen HP en Valve (bekend van gaming platform Steam en de reeds verschenen Valve Index) lijkt eindelijk in de vorm van de HP Reverb G2 geïntroduceerd te worden. De Reverb G2 is een geüpdate versie van de oorspronkelijk uitgekomen HP Reverb en biedt twee extra inside-out camera’s en een verbeterde audioweergave.

De HP Reverb G2 biedt - net zoals zijn voorganger - dezelfde hoge beeldresolutie van 2180 x 2180 pixels per oog en een gezichtsveld van 114 graden. In vergelijking met soortgelijke VR-brillen, zoals de Oculus Rift S, is dit al een grote stap vooruit naar een comfortabele en realistische speelervaring. Hoewel de beeldresolutie van de HP Reverb G2 gelijk lijkt te zijn aan de oorspronkelijke resolutie van de HP Reverb, lijkt het er toch op dat de algehele kwaliteit van het beeld en de lenzen een stukje beter is.

Betere IPD afstelling

Aan de onderkant van de nieuwe HP Reverb G2 zit een schuifje om de pupilafstand op af te stellen. Het verschil tussen de lenzen is aanpasbaar tussen 60 mm en 68 mm. Dit zorgt voor een fijnere afstelling van de lenzen en maakt de bril geschikt voor een breed scala aan gezichten en gebruikers.

Verbeterde geluidskwaliteit

Nieuw bij de HP Reverb G2 zijn de door Valve ontwikkelde koptelefoon speakers. Deze speakers zijn ook in de Valve Index gebouwd, en worden door velen gezien als de beste geluidskwaliteit in een VR-bril van dit moment. De speakers uit de koptelefoon sluiten goed aan op de algehele pasvorm van de headset, waardoor ze comfortabel op een afstand van 10 mm over de oren vallen.

Extra inside-out camera's en nieuwe WMR-controllers

Naast de betere geluidskwaliteit maakt de HP Reverb G2 nu ook gebruik van twee extra camera's die op de zijkant van de headset zijn geplaatst. Dit resulteert in een betere tracking van de omgeving en van de controllers. Verder zijn de controllers van de HP Reverb G2 vernieuwd en hebben ze een nieuwe button-layout gekregen die ervoor moet zorgen dat de controllers meer vergelijkbaar zijn met de Oculus touch controllers.

WMR en SteamVR compatibel

Door de unieke samenwerking tussen HP en Valve is de HP Reverb G2 de eerste VR-bril die zonder enige moeite kan switchen tussen Windows Mixed Reality en SteamVR applicaties. De HP Reverb G2 wordt verwacht in september 2020.

Het is vanaf nu mogelijk om de headset bij Unbound VR te pre-orderen! De uitlevering van de HP Reverb G2 wordt verwacht in september 2020.

HP Reverb G2 Banner

Product was successfully added to your shopping cart.