Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Contactgegevens

Unbound VR Gebouw

Advies nodig? Wij helpen graag! 

Wij geven je graag het beste advies op gebied van virtual reality. Of je nou op zoek bent naar een simpele VR bril of direct je hele bedrijf wilt omtoveren tot VR landschap: bij Unbound VR zit je goed.

Adresgegevens

Unbound VR
Wijchenseweg 132
6538 SX Nijmegen

Kvk nummer: 74112406
BTW nummer: NL 859776761B01
Bankrekeningnummer: NL25INGB0007638708

For International payments: ING Bank N.V. Foreign Operations PO Box 1800 1000 BV Amsterdam BIC: INGBNL2A

Bereikbaarheid

Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar: klantenservice@unboundvr.nl

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@unboundvr.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant en wil je VR in een professionele omgeving gaan gebruiken? Of wil je contact met ons opnemen om een afspraak te maken? Kijk dan even op onze B2B website voor de mogelijkheden.

Product was successfully added to your shopping cart.