Unbound virtual reality

0

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice staat 5 dagen in de week voor je klaar om jou de beste service te bieden. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je advies hebben bij je aankoop? Je kunt ons een e-mail sturen op: klantenservice@unboundvr.nl.

Onze gegevens.

Unbound VR
Wijchenseweg 132
6538 SX Nijmegen

Kvk nummer: 74112406
BTW nummer: NL 859776761B01
Bankrekeningnummer: NL25INGB0007638708

For International payments:
ING Bank N.V.
Foreign Operations
PO Box 1800
1000 BV Amsterdam
BIC: INGBNL2A

Heb je een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@unboundvr.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zakelijke klanten.

Ben je een zakelijke klant en wil je VR in een professionele omgeving gaan gebruiken? Of wil je contact met ons opnemen om een afspraak te maken? Kijk dan even op onze zakelijke website voor de mogelijkheden.

Product was successfully added to your shopping cart.